Pizza.

Naši pizza nejlepší z nejlepších obkládáme vždy s velkou láskou, pečeme ve kamenné peci, podáváme nádherně křupavou a tenkou, takovou, že přesahuje okraj talíře. A to nejlepší: Na přání si můžete objednat různě obložené půlky – perfektní pro rozdělení. Těsto připravujeme denně podle původního italského tajného receptu a pak ho necháváme přes noc odpočinout. Teprve další den ráno jej rozdělí naši pizzaiolos – – tak se v Itálii nazývají pekaři pizzy – na stejně velké porce na každou pizzu. Ostatně: Trochu mléka a vejce v těstě se postarají o to, že je pizza při pečení zevně křupavá a zároveň uvnitř nevyschne. Jinak řečeno: Jednoduše chutná perfetto.

Originály

zavedený

1999

Ostatně: Když porce nezvládnete sami, non c’è problema. Rádi vám zbytek zabalíme.
A pokud se rozhodnete pro příjemný večer doma: Všechny pokrmy si také můžete vzít s sebou.

Upozornění k jednotlivým přísadám:
1s konzervantem; 2s barvivem; 3s antioxidantem; 4s dusitanovou solí a dusičnanem; 11s fosfátem.

losteria-pizza-01