Mamma Mia!

Velice významně jsme se rozrostli. Není divu:
Od roku 1999 neděláme nic jiného, než jídlo.

Jak to všechno začalo? Samozřejmě byla na začátku “Mamma“: Matka všech podniků L’Osteria byla otevřena v roce 1999 v Norimberku. Od té doby se náš recept skutečně osvědčil: Čerstvá italská kuchyně, příjemné prostředí, pizza, které přesahuje okraj talíře a vztah mezi cenou a službou, který zachutná. Přesvědčivá směs? Určitě, protože rodina L’Osteria roste a roste. Od té doby se rozšířila do Augsburgu, Frankfurtu, Hamburku, Mnichova, Rosenheimu, Regensburgu, Ulmu a do jiných měst

Originály

zavedený

1999

Také si našla cestu do Rakouska a do Švýcarska. Již nyní se těšíme na další bambini, které do budoucna k rodině dále přibudou.
Naturalmente, protože pokud my Italové máme něco rádi, pak jsou to velké rodiny.

Ostatně: K L’Osteria FAMIGLIA patří také od roku 2015 vlastní výrobna těstovin v Norimberku. Maccheroni, strozzapreti, tortellone apod. vyrábíme od té doby ve vlastní režii – a již plánujeme mnohé další druhy.

Těšíme se na vás!